Reactie op aardbeien

Sinds gisteren had ze overal uitslag. Het jeukte ongelofelijk en dat nam ze haar vriend kwalijk. Hij had erop gestaan om aardbeien  uit te persen over haar lichaam, er ook wat bruine suiker overheen te strooien en dat ‘heerlijk’ op te likken. Hij had ervan genoten, terwijl zij hem had laten begaan. Eigenlijk had ze de hele tijd braakneigingen moeten onderdrukken. Ze haatte aardbeien. Ze haatte eten, en nu leek ze nog allergisch voor die rommel ook. Ze zou dadelijk haar telefoon pakken en die klootzak zeggen dat het gedaan was tussen hen, maar eerst moest ze iets tegen de jeuk vinden. Ze had niets in huis, dus ze besloot naar de apotheek te gaan en de rekening naar die smeerlap sturen. Een zalfje waarschijnlijk, en als dat niet hielp, zou ze naar de dokter moeten.

Terwijl ze terug naar huis liep met haar zalfje op zak, kreeg ze een idee. Ze zou hem niet bellen, toch niet om het uit te maken. Ze zou hem uitnodigen voor een lekker dinertje bij haar thuis. Hij zou dat vreemd vinden, want waarom zou iemand die praktisch alleen maar rauwe groenten eet plots een diner willen klaarmaken. Als hij kwam, zou hij dat wel ontdekken.

Natuurlijk ging hij op haar uitnodiging in en uiteraard was hij verbaasd, maar ook bij deze man ging de liefde door de maag. Dus ging ze naar de winkel. Ze zou hem eens iets onvergetelijks laten meemaken.

Tijdens het kokkerellen voelde ze hoe het zalfje toch een beetje zijn werk deed, hoewel ze het moeilijk bleef hebben om de verleiding te weerstaan om haar nagels deugddoend over haar huid te laten gaan. De jeuk gaf haar wel de kracht om af te maken waar ze aan begonnen was.

Ze hoopte dat het er lekker uitzag. Ze verwachtte dat vooral dat sausje van aardbei hem het water in de mond zou doen lopen. Het zou mooi zijn als hij haar speciale recept lekker vond. Zij zou uiteraard iets anders eten, want dat was hij toch al gewoon. Daarbij kwam nog dat ze deze keer bepaalde speciale ingrediënten zeker niet binnen wilde krijgen. Ingrediënten die hem de volgende dag kotsmisselijk zouden doen wakker worden, tenminste als alles liep zoals ze wilde.